OBJAVITE

Terracar

Offline

Kanton/Regija
Banjalučka
Lokacija
Srbac
Adresa
Prvomajska 1/3
Telefon
+38765207111

O nama

Naša osnovna djelatnost je trgovina na veliko i malo vozilima, poljoprivrednom mehanizacijom, građevinskim mašinama i opremom, sa sjedištem u Srpcu, Republika Srpska - BIH.
TERRACAR se bavi prometom vozila i opreme, uvozom i distribucijom radnih mašina i poljoprivredne mehanizacije, kao i najmom vozila i radnih mašina. Ugovara i posreduje pri kreditiranju kupovine poljoprivredne mehanizacije i opreme, a bavi se i nabavkom i ugradnjom rezervnih dijelova za poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju. Značajan dio poslovanja bazira na mreži komitenata – partnera s kojima u saradnji pruža usluge lagerovanja i distribucije robe za firme i fizička lica. 
Imidžu moderne firme koja prati potrebe agrara, građevinarstva i transporta doprinosi i savjetodavna aktivnost u oblastima proizvodnje,trgovine i transporta.
Planovi kompanije su usmjereni prema jačanju poslovne infrastrukture, koja će omogućiti još kvalitetniji i veći obim prometa roba i usluga. Projektovan rast podrazumjeva kontinuiran rad na razvoju i osnaživanju mreže dobavljača, prvenstveno razvijanjem kooperantskih odnosa sa poljoprivrednim proizvođačima, građevinarima i prevoznicima, kroz ugovaranje i kreditiranje plasmana, uslužno skladištenje, posredovanje i savjetodavnu aktivnost u oblastima proizvodnje, trgovine i transporta.


Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije